Udlejet
654 kvm / 9 værelser
  • TypeVilla
  • Kvm654
  • Værelser9
  • DepositumUdlejet
  • PrisUdlejet

Beskrivelse

Helt ekstraordinært har du nu mulighed for at leje 654 m2 bolig med udsigt over marker og natur på Højstensgård i Fredensborg - kun 30 min. fra København.

Bemærk, vi har to boliger til udlejning på ejendommen:
fløjen (denne sag på 654 m2) samt stuehuset (på 386 m2).

Hele ejendommen har de seneste år gennemgået en større renovering og fremstår nu i flot herskabelig stil med åbne ildsteder, højt til loftet, brede plankegulve, smukke detaljer og masser af plads.

Boligen inkluderer to veldisponerede etager, hvor stuen byder på præsentabel entré, stort køkken-alrum, to smukke stuer en suite, gæstetoilet og bryggers. 1. salen byder på seks værelser og to badeværelser. Derudover hører der terrasse, parklignende have og parkeringspladser til boligen.

Ejendommens uderum er nøje indrettet og beplantet med et væld af træer og buske. Den østlige og sydlige side er omkranset af parklignende have med sti ned til en af ejendommens søer. Ejendommen er de seneste år blevet gennemgribende renoveret og tilført moderne faciliteter. Moderniseringen er foretaget med respekt for det oprindelige udtryk, således at de smukke detaljer og ikke mindst stilen er bevaret.

Fredensborg by, der blot er 7 min. væk, er charmerende og hyggelig og byder på gode specialbutikker, caféer og supermarkeder. Byen har Fredensborg Slot som centrum, der er et af kongefamiliens foretrukne hjem. 
Fredensborg ligger tæt på Hørsholm, Hillerød og Helsingør og er placeret perfekt midt i Nordsjælland.

Overtagelse: 1. november 2023 eller efter aftale.
Pris: 35.000 + forbrug.

Boligen overtages nymalet, gulvbehandlet og hovedrengjort.

Mulighed for også at leje 252 m2 erhvervslokale på matriklen, der ligeledes er gennemgribende renoveret med loft til kip, brede plankegulve og fantastisk lysindfald. Sig meget gerne til, hvis du også vil se dette lejemål ifm. din fremvisning.
Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1

Plantegning nr 2

Lokation