Niels Steensens Vej 1D, 1.1

2820 Gentofte
Udlejet
89 kvm / 3 værelser
  • TypeLejlighed
  • Kvm89
  • Værelser3
  • DepositumUdlejet
  • PrisUdlejet

Beskrivelse

48 nye lejeboliger i naturskønne Gentofte.

Boligerne er opført i eksklusivt design, hvor alle detaljer er gennemtænkte og udført i det laveste energimærkning A. Tilmed er der fjernvarme fra Gentofte kommune. Der skal derfor forventes meget lave energiomkostninger.

Alle rum i boligerne har gulvvarme under de utrolig flotte plankegulve i eg. Endvidere er der installeret energivenlige elementer, såsom et grebsfrit køkken fra HTH samt induktionskogeplader og pyrolyseovn. Dertil køle-/fryseskab fra Siemens, også med et lavt energiniveau.

Badeværelset byder på luksus sanitet og er lækkert at opholde sig i, med fliser på både gulv og i bruseniche.

Der er tale om særdeles veldisponerede rum, hvilket gør det let at indrette sig.

I det store hele opnår de energivenlige lejeboliger balancen mellem et æstetisk udtryk, samt et praktisk hjem, hvor der er plads til at leve.

Gentofte er blandt andet kendt for sine grønne områder og den smukke kyststrækning. Som beboer på Niels Steensens Vej er du nabo til grønne områder som Gentofte Sø og Gentofte Sportspark, der begge er beliggende under 500 meter fra boligen. Herved er der rig mulighed for et varieret aktivitets- og fritidsliv for hele familien.

Gentofte Station ligger tæt ved boligerne på Niels Steensens Vej, så muligheden for at pendle ind mod København er let. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Der er ikke tilknyttet en plantegning til denne sag.

Lokation