Niels Steensens Vej 1B, 1.3.

2820 Gentofte
15.600
89 kvm / 3 værelser
  • TypeLejlighed
  • Kvm89
  • Værelser3
  • Depositum46.800
  • Leje per/m15.600

Beskrivelse

48 nye lejeboliger i naturskønne Gentofte, som stod færdige i juli 2022.

Alle lejligheder er opført i eksklusivt design, hvor alle detaljer er gennemtænkte. Balancen mellem et praktisk hjem, hvor der er plads til at leve, samt et minimalistisk æstetisk udtryk går op i en højere enhed i disse dejlige boliger.

Gentofte er blandt andet kendt for sine fantastiske grønne områder og smukke kyststrækning. Som beboer på Niels Steensens Vej er du nabo til grønne områder som Gentofte Sø og Gentofte Sportspark, der begge er beliggende under 500 meter fra lejligheden. Der er rig mulighed for et varieret aktivitets- og fritidsliv, da det er nemt at finde aktiviteter, som hele familien synes er underholdende. Her er både træningsbaner, badmintonhaller, skatepark og skøjtebane samt mange andre sportsaktiviteter. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når man som kommende beboer skal finde sin kommende fritidsinteresse i Gentofte kommune.

En spadsertur langs Gentofte Sø tager dig til handelsstrøget på Gentoftegade, der emmer af ’hygge’ og samvær. Her kan du tage partneren eller familien under armen, drikke en kop kaffe på en af de lækre caféer, spise en is i isbutikken eller shoppe tøj. Når man først befinder sig på Gentoftegade, så går tiden hurtigt, da der er massere at se på og give sig til. Både på en søndag formiddag, men også en hverdagsaften, hvor der skal være lidt ekstra underholdning.

Selvom Gentofte kommune har alt, hvad man kan drømme om, så går toget direkte fra Gentofte station til Nørreport station, hvis man savner indre by. Gentofte station er 5 minutter væk på cykel, hvilket vil sige, at det sammenlagt kun tager 20 minutter at nå fra lejligheden til smørhullet af København. Det bliver ikke nemmere at komme omkring, end når man har adresse på Niels Steensens Vej. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1

Lokation