Klerkegade 2B, 2.tv

1308 København K
29.500
146 kvm / 4 værelser
  • TypeLejlighed
  • Kvm146
  • Værelser4
  • Depositum88.500
  • Leje per/m29.500

Beskrivelse

Ejendommen blev opført i 1868 og tegnet for det hemmelighedsfulde selskab: Den Danske Frimurerorden. Inde bag murene mødtes den danske konge, magthavere og højtstående erhvervsfolk om fortrolige samtaler og ritualer frem til 1927. Det udtryksfulde Salomons Palæ, der i dag består af topmoderne og eksklusive boliger, er i sandhed et stykke Danmarkshistorie.
Det markante søjleparti ved hovedindgangen er en reference til Kong Salomon. For frimurerne er den vise Kong Salomon et centralt symbol. For dem handler det om vejen til større selverkendelse: en indre rejse mod at blive et bedre menneske. Historien findes i ejendommens sjæl. Salomons Palæ er et sted for liv, refleksion og kreativitet. Et inspirerende åndehul midt i det gamle København.
Denne klassiske og historierige ejendom er blevet renoveret, så lejlighederne fremstår topmoderne og med alle faciliteter. Den er blandt andet forsynet med elevatorer og fr. altaner.

OMRÅDET
Blandt fredede og bevaringsværdige bygninger i det gamle København står Salomons Palæ som et unikum. På elegant vis balanceres dramatisk arkitektur, historisk autenticitet og topmoderne renovering med fire elevatorer. Her får du udtryk og indtryk fra kælder til kvist.

LEJLIGHEDEN
Lejlighedens opgang er via den majestætiske indgang med de smukke søjler. Boligen ligger på første sal og har med sin indskudte etage, et helt specielt og originalt look. Boligen har et imponerende lyst og meget højloftet opholdsrum med flot integreret JKE køkken. Fra køkken/alrummet er der via en stor entré, trappe op til en charmerende indskudt etage, der er med til at give lejligheden sit helt eget udtryk. Super flot badeværelse med vaskesøjle. Ydermere 2 store dejlige soveværelser.
Her er virkelig tale om Liebhaveri. Ejendommen er nok en af de smukkeste i City. Boligen er super skarp, og med de rene linjer i denne bolig, kan du ikke ønske mere.

Ring eller skriv for en fremvisning. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1

Lokation