Købmagergade 30, 4., 1150 København K
 

Dette er en eksklusiv penthouselejlighed i to plan med to private tagterrasser, to badeværelser og en separat afdeling til gæster eller teenagere.

Ejendommen er markant og en af de flotteste på Købmagergade. Det er en lille smal ejendom, lagt ind mellem to store ejendomme, hvilket giver den et næsten italiensk udseende som et casa parti- cular.
Eksklusiv lille ejerforening, flot og vedligeholdt ejendom og med fast underholdning af den Kongelige livgardes march forbi alle dage kl. 11.30

Opgangen er eksklusiv med kun en lejlighed på hver etage og byder bl.a. på flotte udskårne vinduer og den flotte blå løber der fører en op til 3. sal hvor lejlighedens hoveddør er.
Herfra går man op i lejligheden via egen indgang til de 2 etager.

Lejlighedenåbner sig øjeblikkeligt med det flotte køkken, garderoben og gæstetoilettet.
Køkkenet har er lavet i den gamle del af ejendommen med høje fritstående spær og smukt ovenlys. Køkkenet er Italiensk cucine senza zoccolo, alle hårde hvidevare er "De Dietrich" i det flotteste design. Der er en eksklusiv varmeplade indlagt i bordpladen ved siden af induktionskogepladerne.
Desuden byder køkkenet også på masser af god skabsplads og en flot stor bordplade.

Via to trin træder man ned i den smukkeste nye afdeling, der i dag benyttes som spisestuen med plads til den store familie. Spisestuen har flotte nye ludbehandlede plankegulve.
Efter spisestuen kommer der en separat afdeling med stort gæstesoveværelse/ kontor, badeværelse og bryggers med plads til aflæsning strygning mv. Vaskemaskine og tørretumbler fra Miele. Afdelingen har også sin egen opgang hvis man skulle have teenageren eller gæster som man ikke ønsker adgang igennem hovedindgang.
Spisestuen og den separate afdeling vender ind med baghuset som er flot istandsat.

Fra spisestuen fører en vindeltrappe op til lejlighedens to store tagterrasser. Tagterrasserne er helt unikke, fordelt i to niveauer. Det nederste benyttes som udekøkken, solkrog) hvor man er helt i læ for vind, den øverste med Københavns bedste udsigt ud over alle byens tårne, og på første parket til at nyde Tivolis fyrværkeri.
På terrasserne er der indlagt el og vand så man kan passe de mange planter der er plads til.
Helt Unikke terrasser som skal opbleves.

Forrest i den del af lejligheden som vender mod Købmagergade gamle del af ejendommen er et stort Walk-in påklædningsværelse. Herfra kommer man ind i boligens Master Bedroom der har eget stort eksklusivt badeværelse med italiensk ARTELINEA badeværelsesmøbel og glasvaskbordplade af samme mærke. Bruseren er stor og med rainshower. Rummene har de flotte lyse ludbehandlet plankegulve.

5. salen eråbent med kig ned til 4. salen og benyttes i dag som en meget stor tv-stue, med fantastisk lysindfald. Karnappen i stuen er tænkt med de små sidevinduer hvor man får den smukke skyline udsigt ned ad Købmagergade mod Rundetårn til højre, Amagertorv mod venstre og ligefor Rådhustårnet og byens øvrige tårne.
De flotte nye ludbehandlet plankegulve og de fem vinduer gør rummet lyst og åbent. Alle vinduer ud mod gaden er tre-lags støjdæmpende, men da man befinder sig på 4. og 5. sal er der ikke meget støj der kommer derop.

En helt unik og eksklusiv lejlighed, i hjertet af København med lave ejerudgifter.

Adresse Pris
Charlottenlund
Holmegårdsvej 7 15.200.000
Hellerup
Ahlmanns Alle 5, ST. TV. Solgt
Baunegårdsvej 73C, Kunsthallen - hus 17 Solgt
openhouse Maglemosevej 9, 2. TH. 4.495.000
openhouse Baunegårdsvej 65D 7.495.000
openhouse Baunegårdsvej 73B 7.995.000
København K
Hauser Plads 28, 2. TH. Solgt
Løngangstræde 21, 5. TV. Solgt
Fredericiagade 16, 3. TV. Solgt
Dronningens Tværgade 41, 1. 3. Solgt
Nørre Voldgade 24, ST. TH. 6.495.000
Grønnegade 41C, ST. TV. Solgt
Købmagergade 30, 4. 9.995.000
København SV
A.C. Meyers Vænge 13A, 6. Solgt
A. C. Meyers Vænge 11F, 5. TV. Solgt
A. C. Meyers Vænge 11C, 5. TV. Solgt
København Ø
Østerbrogade 104, 4. TV. Solgt
Classensgade 17B, 5. TH. Solgt
openhouse Rosenvængets Sideallé 5, 4. tv. 2.895.000
Malmø
Östergatan 1 7.950.000
Vedbæk
Margrethe Alle 2C Solgt
Virum
Furesøvej 17A 21.500.000