Hjortekærsvej 64, 2800 Kgs. Lyngby
 

Villaen støder op til Fortunfortet og Dyrehaven og med udsigt over marker og hestefolde så langt øjet rækker. Huset er pudset op i en moderne sandfarve, og det flotte zinktag giver et flot og eksklusivt udtryk til huset. Huset er flot vedligeholdt, og er i en meget god stand. Om huset er der flot flisebelægning og en flot træterrasse. Haven er overskuelig og velplejet. Baghaven støder ud til det historiske Fortunfort hvor man vie denne, har adgang til Dyrehaven. Dejlig stor entre som giver fordeling til gæstebadeværelse, soveafdelingerne og ind til huset helt gennemtænkte hjerterum. Her er der tænkt over hver en detalje, med flotte store rum, plads til stykker kunst på væggene. Der er tænkt over lysindfaldet i huset og specielt i hjertetrummet - atriumet. Det er bygget så hele huset får glæde af det smukke ovenlys. Den hyggelige pejs er placeret i hjørnet, hvor man kan lave hyggestue. Det store atrium er flisebelagt mens resten af huset er med ludbehandlet planker. Det ca. 140 kvm åbne rum, fordelt på køkken, spisestue, atrium og stue, er i niveauforskel og giver en fornemmelse af rumopdeling. Helt unikt og gennemtænkt.~
Køkkenet er et rigtigt kokkekøkken med grill, med god arbejdsplads og køkkenø hvor gæster kan sidde omkring, mens der laves mad. Fra atriummet kan man åbne dørene om sommeren, og have direkte adgang til terrassen. Der er solhjørner, som gør at man kan nyde den hele dagen.
Gulvvarmen i atriummet gør at man kan sidde ud til de store vinduer hele året
Huset havde oprindeligt 4 soveværelser, sælger har lagt to sammen, men de kan uden større operationer etableres igen. Masterbedroom er med tilknyttet flot badeværelse, ekstra badeværelse med karbad er til de resterende soveværelser. Den tilbyggede dobbeltgarage giver gennem bryggerset, mulighed for at komme til huset tør på regnvåde dage. Bryggerset er med vaskemaskine og plads til at tørre tøj. Hjortekjærsvej er en 50 km zone med indsnævringer, så det gør den til en påfaldende langsomkørendevej. ~~ Trongårdsskolen ligger 5 minutters gåafstand fra huset. Huset har solceller på taget, så energiniveauet i huset er meget lavt. Vinduerne er udskiftet til energi termoruder.

Adresse Pris
Charlottenlund
Holmegårdsvej 7 Solgt
L E Bruuns Vej 29 10.150.000
Gilleleje
Langåsen 2, Munkerup 10.000.000
Hellerup
Baunegårdsvej 71B, Nordfløjen - hus 12 7.695.000
Kgs. Lyngby
Hjortekærsvej 64 7.595.000
København K
Dronningens Tværgade 41, 1. 3. Solgt
Dronningens Tværgade 56, 4. 12.500.000
Gammel Mønt 41, 1. TV. Solgt
Strandgade 28, 2. 9.500.000
Dronningens Tværgade 41, 2. 2. 8.900.000