Baunegårdsvej 69A, Vestfløjen - hus 9, 2900 Hellerup
 

I parken på Baunegårdsvej 73, i en grøn oase helt for sig selv, kommer der nu 19 nye og super lækre rækkehuse, med bl.a. 2 p-pladser til hver bolig. INDFLYTNING pr. 1. september 2018. Baunegårdsvej er centralt beliggende i Hellerup, ikke langt fra Øresund og Strandvejens livlige kystliv, hvor man også finder et væld af butikker, restauranter og cafeer. Indkøb i speciel forretningerne på Gentoftegade er lige om hjørnet og kvarteret byder derudover på flere grønne oaser, blandt andet Gentofte Sø, Bernstorffs Slotshave og Hellerup Strandpark.

Der er cykelafstand til Københavns centrum eller et klip med toget fra Bernstorffsvej station. Der er fem separate bygninger, som bliver fordelt med 19 nye rækkehuse i den gamle park, og alle er stille beliggende og tilbagetrukket på Baunegårdsvej. Alle ejendommene er opført over en periode på 38 år i perioden 1919-1957 og rummer pr. 1. september 2018, 19 nye og super lækre indflytningsklare rækkehuse, hvor der er plads til alle og tænkt over, hver detalje, hvad enten man har børn eller tænker på at få det eller bare vil være sig selv i hyggelige og grønne omgivelser.

En ting er sikkert, at vedligeholdelsen er nem og minimale de næste mange år.
Til hver bolig medfølger der to private parkeringspladser i prisen.

Vestfløjen. Bygning 14, som vi kalder Vestfløjen, består kun af 2 boliger og dermed den mindste ejendom af de 5 unikke ejendomme. Bygningen er fra 1957 og beliggende i den vestvendte del af parken. Bygningen er i røde mursten og rødt tegl. Der er 2 store rækkehuse i ejendommen og fungerer mere som et dobbelthus. Begge rækkehusene har udgang til store private terrasse.

Hus 9 i Vestfløjen er på 150 kvm

Stort rækkehus i 2 plan og stor terrasse ud mod parken. Entre. 3 soveværelser. Stort køkkenalrum med udgang til den sydvendt terrasse. Endvidere et gæstetoilet og et stort badeværelse på første sal. Se materialelisten for køkken og bad samt andre materialer mv.