Østerbrogade 35, 02. TV.

2100 København Ø
Solgt
240,00 kvm / 7,00 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm240
  • Værelser7
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

240 m2 Herskabslejlighed centralt på Østerbro.

En ikke mindre end fantastisk lejlighed centralt beliggende på Østerbro med separat gæste/teenageværelse.

Lejligheden består af en meget flot entre og allerede mærker man den herskabelige stemning med meget højt til loftet. Der er i alt 3 flotte stuer, hvoraf den ene i dag bliver brugt som spisestue - et dejligt rum med en meget smuk stuk. De 2 daglig/opholdstuer med karnap ud mod Østerbrogade er rummelige og med en meget flot finish. I hele lejligheden er der indbygget B&O mediasystem og nyt IOC. Endvidere findes der en funktionsdygtig pejs i stuen.
Masterbedroom er med udgang til en sydvendt altan mod gården - endvidere med adgang til det store badeværelse udstyret med badekar samt bruseniche - du bliver heller ej snydt for et walk-in-closet. Gæste-badeværelset er ligeledes med bruseniche.
Køkken-alrummet er stort og rummeligt samt med fransk altan - en herlig atmosfære. Endvidere forefindes et meget anvendeligt spisekammer og til sidst men ikke mindst det sidste værelse i forlængelse af køkkenet.

Udover lejligheden hører der en lille lejlighed på 28 m2. til - denne er med eget lille køkken og bad. En unik mulighed for overnattende gæster/teenageværelse/au-pair-pige.

Kort sagt en rigtig dejlig lejlighed med skøn stemning! Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Lokation