Sortedam Dossering 25, 05. TH.

2200 København N
Solgt
165,00 kvm / 2,00 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm165
  • Værelser2
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

København bedste panoramaudsigt - og mest solrige lejlighed.

Hvis du nogensinde har stået ved søerne i København og set på ejendommene, som ligger ud til, så kender du denne lejlighed.

Den skiller sig helt ud ved dens store panoramavinduer med udsigt over søerne og Københavns tage.... Og instinktivt må man tænke, dette må være Københavns bedste udsigt, og det er det også!

Lejligheden er beliggende på 5 sal - uden elevator, så gratis motion er med i prisen. Lejligheden består af entre med garderobe og med indgang til den store sydvendte stue med den fantastiske udsigt. I denne stue er der plads til både kontor, spisestue og stue. For enden af stuen, er en centralt beliggende brændeovn i moderne design, til at holde hyggen om vinteren.

Hele stuen er badet i sollys og bliver man træt af at studere livet omkring søerne, kan man vælge at gå ind i spisekøkkenet og direkte ud på lejlighedens store dejlige terrasse, med god plads til at hygge og nyde lidt skygge - lige indtil eftermiddags- og aftensolen rammer terrassen.

Badeværelset er af ældre dato og fremstår efter sin storhedstid, med badekar placeret midt i lokalet.

Soveværelset er godt tænkt, placeret i nord/vestlig hjørne, så man ikke bliver vækket af den tidlige morgensol. Lejligheden har rigtig mange muligheder hvis man vil have en anden planløsning eller rumfordeling. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Lokation