Skodsborg Strandvej 225B, ST. TH.

2942 Skodsborg
Solgt
147 kvm / 3 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm147
  • Værelser3
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

STRAND, HAV OG SKOV

Smuk lejlighed beliggende i Det gamle historiske Skodsborg Søbad, hvis historie og gæster rummer store personligheder lige fra Lenin og Stauning - den gamle adel tog fra København med dampfærgen til dette legendariske sted. Med respekt for bygningens arkitektur har arkitekten Lars Gitz forvandlet bygningen til 13 forskellige og meget eksklusive lejligheder.

Duften af saltvand, bølgernes brusen, vindens susen samt følelsen af at kunne gå på vandet, rammes man af, når man er i denne smukke lejlighed med meget store vinduer mod Øresund - alle sanser er aktiveret.

Lejlighedens store skønne køkken med vid udsigt over Øresund appelere til kulinariske udfoldelser. Bagvæggen kan aflukkes og blive en glat flade, hvor køkkenmaskiner kan gemmes bag. På den store køkkenø kan der kokkereres samtidig med, at husets gæster kan nyde et glas vin. Køkkenet giver udtryk af effektivitet og indbyder samtidigt til repræsentative middage og hygge. Via et trin ned, er man i lejlighedens skønne stue som har udgang til den smukke terrasse, hvorfra man i første parket kan nyde solopgang og havets aktivitet. Herfra nedgang til lille have med græs, som passes af ejendommens gartner. Fra stuen er der adgang til master afdeling. Fra det store vindue strømmer lyset ind i soveværelset - åbnes vinduet kan man natten lang høre bølgebrus. Afdelingen rummer et store walk-inn med både plads til hendes og hans samt et indbydende og lyst badeværelse med brus. Lejlighedens rummelige entre med garderobe har adgang til et dejlig værelse samt til et badeværelse/gæstetoilet.

Kun de bedste materialer er brugt - plankegulve i eg, Uniform køkken, badeværelser og garderobe, bordplade af Corian, alle hårdehvidevare er fra Gaggenau.

Lejligheden ligger kun 5 minutters gang fra Skodsborg station og 20 minutter med tog til København. Ligeledes tæt på Det vidunderlige miljø omkring Vedbæk havn. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1