Tinghøjvej 42, ST. 1.

2860 Søborg
Solgt
64 kvm / 2 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm64
  • Værelser2
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Lejligheden er beliggende meget centralt i Søborg, kun få minutter fra alle fristelserne på Søborg Hovedgade og i Buddingecentret. Her har du offentlige transportmuligheder rundt om hjørnet, så du kan komme til DTU og Kgs. Lyngby på ca. 15 minutter eller til hjertet af København på ca. 20 minutter. På trods af den centrale beliggenhed, er lejligheden beliggende i rolige omgivelser og har flere grønne områder i nærheden, så smukke gå - og cykelture kan nydes i det grønne.

Lejligheden er beliggende i meget veldrevet ejerforening og har netop fået skiftet både vinduer og døre i ejendommen. Denne lejlighed har indfriet fælleslånet. Her er endvidere gratis parkering, fælles vaskeri, fælles cykelparkering, eget kælderrum og mulighed for kabel TV.

Lejligheden indeholder:
Rummelig entré med garderobeskabe. Meget pænt køkken, holdt i hvidt med super hyggelig spiseplads. Soveværelse med skab samt meget flot badeværelse (2 år gl) holdt i flot farve med brus og vaskemaskine. Endvidere stor dejlig og meget lys stue, med plads til både spisebordet samt sofaarrangementet. Fra stuen er adgang til egen skøn og meget ugenert have.

Fælleslånet er indfriet.

Ring for en fremvisning! Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1