Læderstræde 7, 2. sal, København K
 

Skøn 3 vær lejl i hjertet af Kbh. K.

Midt i hjertet af København, på en af de mest charmerende strøg med sprudlende butiksliv, Christiansborg som nabo og udsigt til Kirketårne.

I smuk ældre ejendom, ligger denne charmerende lejlighed med høje paneler og charmerende skæve døre, som bekræfter alderen på ejendommen. Dette er en rigtig københavnerlejlighed med al´ dens charme. Lejligheden har dejlig lysindfald og man kan se himmelen fra alle lejlighedens vinduer. Men føler allerede tidsalderen, når man træder ind i den skæve istandsatte opgang, som føre op til lejlighedens hoveddør.

Lejligheden indeholder:

Man træder ind i lejlighedens store lyse stue med hele 3 vindues fag. Derfra er der adgang til soveværelset med indbyggede skabe og dejligt lysindfald fra soveværelsets 2 vinduesfag. Fra stuen går man ind i lejlighedens spisestue, som fordeler sig ind i lejlighedens helt nye køkkenet med alle nye hårde hvidevare og god arbejdesplads og lysindfald. Fra spisestuen er der endvidere adgang til bryggerset med vaskemaskine og depotrum. Til sidst men ikke mindst, er der et dejligt stort badeværelse med badekar/brus.
Lejligheden har kun et soveværelse da de andre to værelser er gennemgangsstuer.

Da lejemålet er tidsbegrænset udlejes det kun til expats.

Nyrenoveret
-
Nymalet
X
Privat parkering
-
Elevator
-
Privat Terrasse
-
Fælles have
-
   
Badekar
-
Ekstra toilet
-
Havudsigt
-
Legeplads
-
Cykelskur
-
Depotrum
-
 
Kabeltv
X
Internet
X
 
Vaskefaciliteter
-
Kombineret vaske/tørre
-
Vaskemaskine
-
Tørretubmler
X
Opvaskemaskine
X
 
Køleskab
X
Komfur
X
Fryser
X
Mikroovn
-