Kvædevej 5

2830 Virum
Solgt
86 kvm / 4 værelser
  • TypeVilla
  • Kvm86
  • Værelser4
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Nu har du muligheden for og bo, i meget skønt og børnevenligt område, tæt på Hummeltofteskolen i Virum!

Kvædevej er beliggende 5 minutter på cykel fra Hummeltofteskolen, der er fint stisystem til både skole, fodboldklub, tennisklub m.m. Du har indkøbsmuligheder på Sorgenfri Torv og S-tog station indenfor 5-7 minutter. Ønsker du derimod en dejlig tur i det grønne, så har du bl.a. Lyngby Sø og Åmosen meget tæt på.

Rækkehuset indeholder:
Rummelig entré med garderobeplads og adgang til badeværelse med brus, holdt pænt i hvidt. Via fransk dør har du den utrolig hyggelige stue med åben forbindelse til køkken/alrum, her er god plads til både sofa arrangementet og det store planke bord, så der er god plads til venner og familie. Køkkenet er holdt pænt i hvidt og er fra Svane. Fra køkken/alrum er der adgang til skønt og meget praktisk bryggers/grovkøkken og hjemme arbejdspladsen med flot loft til kip, som giver en skøn rum fornemmelse. Via adgang fra stuen, har du meget stor og lys udestue, her har du uendelige muligheder for udnyttelse til bl.a. hyggelig lounge, musik rum eller lign, her er sprossede vinduer ud mod haven, som giver en hyggelig stemning.

1 salen indeholder, dejligt og meget lyst værelse samt stort forældre soveværelse.

Kælderen indeholder, stor dejligt vaskerum med mulighed for tørreplads samt stort disponibelt rum til opbevaring m.m.

Huset har utrolig hyggelig forhave med smukke roser og mulighed for parkering af cykler. Her er endvidere skøn rummelig og helt lukket baghave, med dejlig terrasse, med plads til både trampolinen og fodbold målet.

I baghaven er der ligeledes stort skur. Fra bryggers/grovkøkken er der udgang til endnu et stort skur, her er der mulighed for og etablere endnu et soveværelse, hvilket er gjort i flere af de andre huse på Kvædevej. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1