Baunegårdsvej 71B

2900 Hellerup
Udlejet
168 kvm / 5 værelser
  • TypeLejlighed
  • Kvm168
  • Værelser5
  • DepositumUdlejet
  • PrisUdlejet

Beskrivelse

Baunegårdsvej 71B som er placeret i Nordfløjen er vores svar på "De Engelske Rækkehuse", har deres eget "up and down stairs layout". Bygningen er i røde mursten og rødt tegltag og er opført i 1953.
Det store rækkehus er er fordelt på tre plan. Du træder ind i en entre med direkte indgang til husets gæstetoilet, og går videre ind til husets store køkken alrum. Køkkenet er et tilpasset snedkerkøkken i bedste kvalitet med hårdhvidvarer fra Kitchen Aid. Fra køkkenet/stuen kan du gå ud på et plateau, hvor der er plads til et cafebord, herfra er der nedgang til husets charmerende gårdhave, hvor der vokser slyngplanter op af gårdmuren.
Husets førstesal byder på tre lyse værelser og et badeværelse i den lækreste kvalitet. Kælderen byder på et stort og lyst opholdsrum, med mange muligheder. Herfra er der direkte udgang til gårdhaven.

I parken på Baunegårdsvej 73, i en grøn oase helt for sig selv, er der nu 19 nye og super lækre rækkehuse, med bl.a. 2 p-pladser til hver bolig. Baunegårdsvej er centralt beliggende i Hellerup, ikke langt fra Øresund og Strandvejens livlige kystliv, hvor man også finder et væld af butikker, restauranter og cafeer. Indkøb i speciel forretningerne på Gentoftegade er lige om hjørnet og kvarteret byder derudover på flere grønne oaser, blandt andet Gentofte Sø, Bernstorffs Slotshave og Hellerup Strandpark.

Der er cykelafstand til Københavns centrum eller et klip med toget fra Bernstorffsvej station. Der er fem separate bygninger, som bliver fordelt med 19 nye rækkehuse i den gamle park, og alle er stille beliggende og tilbagetrukket på Baunegårdsvej. Alle ejendommene er opført over en periode på 38 år i perioden 1919-1957 og rummer 19 nye og super lækre indflytningsklare rækkehuse, hvor der er plads til alle og tænkt over, hver detalje, hvad enten man har børn eller tænker på at få det eller bare vil være sig selv i hyggelige og grønne omgivelser.
En ting er sikkert, at vedligeholdelsen er nem og minimale de næste mange år.

Til hver bolig medfølger der to private parkeringspladser i prisen. Vis mere

Detajler

 

Video

Plantegninger

Der er ikke tilknyttet en plantegning til denne sag.

Lokation