Niels Steensens Vej 1D, S.2

2820 Gentofte
Udlejet
89 kvm / 3 værelser
  • TypeLejlighed
  • Kvm89
  • Værelser3
  • DepositumUdlejet
  • PrisUdlejet

Beskrivelse

Lejligheden 89 kvm og indrettet med et stort køkkenalrum, der indbyder til samvær med familien og gæsterne. Køkkenet er af høj kvalitet fra HTH, og der er er diverse integrerede hårde hvidevarer fra Siemens herunder opvaskemaskine, køle-fryseskab og indbygningsovn. I den sydvendte stue, hvor solens stråler kan nydes dagen lang, er der mulighed for, at den enkelte lejer kan sætte sit eget præg på stilen, da boligens kvadratmeter er yderst veldisponible.

Drømmer du om en lejlighed med altan, så har du her det perfekte match, da man fra den store stue har direkte udgang til en skøn altan. Når du sidder på altanen med en kaffe i hånden, badet i solens stråler på en lun sommeraften, kan blikket på behageligvis vandre hen over det smukke og grønne parkområde, der hører til lejlighederne. Parkområdet inviterer til ophold og leg sommeren over. Når natten falder på, og det bliver tid til at krybe til køjs, kan man vælge mellem to forskellige soveværelser. Det ene af værelserne kan også fungere som kontor, hvis der ikke er behov for to soveværelser.

Badeværelset er rummeligt og indrettet med vaskesøjle. Badet er smagfuldt indrettet med hvide klinker, gråmeleret fliser og lysspots i loftet. Der er gulvarme i alle lejlighedens rum, og badeværelset er ingen undtagelse, hvilket er fantastisk de køligere vintermåneder. I brusenichen er dørene af glas, så badet virker større end det i forvejen er, dette vidner endnu en gang om, at funktionalitet og interiør spiller sammen i smuk harmoni.

Gentofte er blandt andet kendt for sine fantastiske grønne områder og smukke kyststrækning. Som beboer på Niels Steensens Vej er du nabo til grønne områder som Gentofte Sø og Gentofte Sportspark, der begge er beliggende under 500 meter fra lejligheden. En spadsertur langs Gentofte Sø tager dig til handelsstrøget på Gentoftegade, der emmer af ?hygge?og samvær. Her kan du tage partneren eller familien under armen, drikke en kop kaffe på en af de lækre caféer, spise en is i isbutikken eller shoppe tøj. Når man først befinder sig på Gentoftegade, så går tiden hurtigt, da der er massere at se på og give sig til. Både på en søndag formiddag, men også en hverdagsaften, hvor der skal være lidt ekstra underholdning.

Selvom Gentofte kommune har alt, hvad man kan drømme om, så går toget direkte fra Gentofte station til Nørreport station, hvis man savner indre by. Gentofte station er 5 minutter væk på cykel, hvilket vil sige, at det sammenlagt kun tager 20 minutter at nå fra lejligheden til smørhullet af København. Det bliver ikke nemmere at komme omkring, end når man har adresse på Niels Steensens Vej. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1

Lokation