Referencer

Tilfredse kunder

 
Vi har netop fået solgt vores bolig gennem Unikbolig. Vi har fået utrolig god og professionel service. Huset blev solgt på 5 måneder, og der var mange gode fremvisninger samt åbent hus arrangementer. Vores mægler var god til at følge op på de rigtige leads og vi var aldrig i tvivl om status, da der kom meget information om potentielle købere fra mægleren. Vi føler virkelig af vores interesser blev varetaget godt af Unikbolig fra start til slut.

Glenn Lau Rentius / Sanne Ronild - sælger af Dageløkkevej 3, Humlebæk
 
James og Marianne fra Unikbolig gjorde et professionelt stykke arbejde. Lige fra opstart til mål, de var på opgaven sag og nat. Jeg følte mig i fuldstændig trygge hænder fra start til slut.

Henrik Anker Olesen
 
Vi er super tilfredse og glade - "unikbolig works with you to get thongs done"..... det lykkedes Unikbolig, at sælge vores lejlighed på 1. fremvisning til prisen og samtidig sælge os vores kommende bolig. Vi kan varmt anbefale Unikbolig.

Belinda og Bo
 
Jeg kan varmt anbefale Unikbolig, som har solgt min lejlighed. Det var et hurtig, effektivt og meget professionelt forløb.

Charlotte Tusse Archer
 
Unikbolig ydede en udover det sædvanlige god service, der var mange ender der skulle mødes og de var tovholder på alle enderne og fik et helt fantastisk og sikkert salg igennem. Unikbolig teamet kan jeg stærkt anbefale!

Nils Østbirk
 
Tak til Signe Damgaard og resten af Unikbolig for et super flot salg. Første åbne hus og lejligheden var solgt. Godt arbejde!

Tina
 
Har været glad for, at jeg har købt gennem Unikbolig. Til trods for, at det var midt i ferien, har jeg fået en hurtig, venlig og professionel behandling og fået ekstra fremvisning og hjælp efter handlen var underskrevet og indgået.

Kurt Jensby
 
I er unikke mennesker, som sælger unikke boliger. Godt arbejde, tak! Mine varmeste anbefalinger til Unikbolig.

Hanne Grenness
 
Unikbolig har stået for salget af vores restlejligheder i Benzonsfabrikker, de sørgede for at have fuldstændig kendskab til ejendommen og fik bl.a. de bedste salg igennem. Meget professionelt team.

Advokat Morten Hemmingsen
 
Vi har haft en god og hyppig dialog gennem forløbet, hvor Marianne har været til at få fat på, hurtig til at svare mails - og har således hjulpet os på en rigtig god måde. Dette gælder gennem hele forløbet - fra start til slut.

Dorthe og Thomas
 
Jeg kan varmt anbefale Unikbolig og deres team af dedikerede medarbejdere. Som køber var de yderst fleksible mht fremvisning og tidspunktet herfor. Det passede godt til mit temperament, at de var der til at besvare spørgsmål, men at man samtidig fik lov at se tingene og summe over det. Jeg følte mig hørt og at de også talte for min sag. En meget god balance, som det kræver talent og overblik at mestre. Som sælger er oplevelsen af Unikbolig absolut i topklasse. De var på med det samme og satte alle sejl til for at få solgt lejligheden. Det skete i løbet af kun 1 måned OG til prisen. Det var overraskende unikt og meget effektivt. Her var oplevelsen også at alle medarbejdere var orienteret og kunne træde til. Noget der jo i den grad gør fleksibiliteten og imødekommenheden stor.

Mette Sørensen
 
Vi har gennem længere tid hos forskellige mæglere forsøgt os med salg - Unikbolig og Dennis Pedersen har gjort sit arbejde ud over al forventning og vi kan varmt anbefale hans professionalisme og gode humør til andre sælgere.

Jacob Ansholm
 
Jeg har gennem lœngere tid brugt Dennis Pedersen fra UnikBolig, til at udleje mine Ejendomme I Danmark. En ting du kan vœre sikker på, når du har Dennis på sagen, er at du altid bliver mødt af både højt humør og stor professionalisme og mœrker straks at Dennis har fingeren på pulsen og stor kendskab til markedet. Jeg vil til hver en tid anbefale Dennis Pedersen fra UnikBolig hvad enten det drejer sig om udlejning eller salg.

Michael Andersen
 
Da vi satte til salg i starten af 2013, havde vi ikke forventet, at der kun skulle gå under en uge førend lejligheden var solgt. Meget kompetent og professionelt og jeg giver de varmeste anbefalinger til Unikbolig.

Lars Kjørsgaard
 
Jeg vil gerne rose Jer alle sammen, ikke mindst for at i fik solgt så hurtigt til den rigtige pris , det er jo helt kanon, men ligeså meget for Jeres super effektive efterbehandling af sagen. Her har jeg haft mest kontakt med Pernille, der har været super effektiv. Jeg mener Jeres måde at kommunikere på, og Jeres materiale, herunder internet og kontrakter mv. er let forståeligt og professionelt. Desuden lever I så op til det der kommunikeres, og overholder deadlines mv. Det er virkelig en fornøjelse. Jeg giver selvfølgelig min fulde anbefaling til netværket på baggrund af denne oplevelse. Tak for hjælpen og fortsat god dag .

Sebastian Juel
 
Vi har anvendt UNIKBOLIG som mægler til udlejning af vores lejlighed 5 gange. Grunden til vi er kommet tilbage som kunder er, at vi får hurtig, fokuseret og kompetent rådgivning. Det er et typisk forløb for samarbejdet, at Unikbolig på ca. 1 uge har fundet et antal relevante forslag til nye lejere. Endelig har vi fået god rådgivning fra Unikbolig, når der har været udfordringer med lejemålet, som krævede viden og erfaring ang. lejeloven.

Thomas Høgh Olesen