Baunegårdsvej 73A

2900 Hellerup
Udlejet
134 kvm / 4 værelser
  • TypeVilla
  • Kvm134
  • Værelser4
  • DepositumUdlejet
  • PrisUdlejet

Beskrivelse

Et stenkast ind i villakvarterne fra Bernstorffsvej finder du dette helt særlige rækkehus, som er indrettet i en af Nordisk Film-stifter Ole Olsens gamle filmbygninger. Den 134 m2 store bolig er nyrenoveret i smagfuld respekt for den originale bygning - nyt og gammelt mødes i perfekt balance, mens historiens vingesus stadig mærkes.

Bag den smukke, sortlakerede hoveddør bliver du mødt af det højloftede køkkenalrum, som er indrettet med superlækkert køkken og hårde hvidevarer i højste kvalitet fra KitchenAid. Det rå gulv giver et fedt new-yorker-look og fungerer godt som kontrast til de store dinesen planker på 1. sal. Lyset vælter ind gennem de nye, store vinduespartier og glasdørene ud til terrassen. I stueetagen finder du også et stort toilet.

Når du bevæger dig op ad trappen til 1. sal, er der fra fordelingsgangen adgang til master bedroom samt to gode værelser, et velindrettet badeværelse med brus, vaskesøjle og stilrent interiør. Derudover et nyttigt opbevaringsrum. De mange ovenlysvinduer giver et fantastisk lys på 1. salen.

Du slipper for havearbejde, for boligens udeareal begrænser til terrassen, der inviterer til hyggelige stunder ved grillen og et glas i ny og næ. Med til boligen får du også et mindre depotrum og 2 private parkeringspladser.

Baunegårdsvej ligger tæt på Bernstorffsvej Station, Kildeskovshallen, gode skoler, Gentofte Sø og Bernstorffsparken. Og springer du på cyklen, er du på Strandvejen i løbet af fem-otte minutter.

Ring til mig, hvis jeg skal vise dig dette helt særlige rækkehus i hjertet af Hellerup. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1

Lokation