Store Kongensgade 116, 4. TV.

1264 København K
Solgt
261 kvm / 8 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm261
  • Værelser8
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Central placeret herskabslejlighed placeret i Frederiksstaden med naboer som bl.a. Churcillparken, Bistro Boheme og Kastellet.

I en hjørneejendom mellem Store Kongensgade og Esplanaden, finder man en af de få herskabslejligheder der er tilbage uden bopælspligt i indre by.

Lejligheden befinder sig i en smuk og velholdt ejendom fra 1908, hvor man har udsigt over smukke Nyboder, Marmorkirken og videre helt op til DAngleterre og Kongens Nytorv, hvor selveste Kristiansborg majestætisk troner frem i baggrunden.
Flot indgangsparti med mange smukke detaljer, samt dørtelefon med kamera, så sikkerheden er i orden. Når man kommer ind i opgangen får man hurtigt øje på de flotte detaljer som træpanelerne, samt en æstetisk elevator i engelsk stil med smukt udførte smedejernsdøre, som fører en op til lejligheden på 4. etage.
Lejligheden der udfolder sig på 261 kvm har fire soveværelser, tre stuer en-suite, en spisestue, et bad og toilet samt to virkelig skønne balkoner. Den ene ud til den hyggelige, stille baggård. Den anden ud til det lange imponerende udsigt beskrevet ovenfor.
Denne otteværelses lejlighed har alle de herskabelige kvaliteter man drømmer om, når man tænker liebhaveri. Højt til loftet, smuk og velholdt stuk, flotte paneler, snedkerbyggede skydedøre , hyggelige karnapper med flot udsigt over by og vand mm.

Lejligheden har haft samme ejer i over 30 år, hvilket er ret unikt og samtidig gør, at man har muligheden for selv at sætte sit helt eget præg på lejligheden.

Leder du efter en lejlighed i absolut særklasse, måske endda uden bopælspligt? Så skal du komme forbi Store Kongensgade 116, 4. TV. og få en fremvisning. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1