Langåsen 2, Rødkilde

3250 Gilleleje
7.495.000
168 kvm / 6 værelser
  • TypeFritidshus
  • Kvm168
  • Værelser6
  • Udbetaling375.000
  • Pris7.495.000

Beskrivelse

Dette sommerhus ligger i et skønt sommerhusområde, tæt på natur og badestrand. Huset har egen pool og tennisbane, og et tilhørende mindre skovstykke i forlængelse af tennisbanen, hvor rådyrene går. Der er derfor plads til den store familie. Huset er et murstenshus, med nye termoruder og Sydfransk rødt Luberon tag i den bedste kvalitet. Der er nye trægulve i alle værelser samt stuerne. Køkkenet og badeværelserne er belagt med klinker. Fra spisestuen, kan man gå igennem to dobbeltdøre ud til den sydvendte terrasse.

Huset er beliggende på en stor ugeneret grund på 5.315 kvm., med flere sol terrasser, og en overdækket terrasse med en åben pejs, hvor man kan nyde de sene sommeraftener. Det store pool område, og lækre tennisbane indbyder til ferie, afslapning, leg og hygge med familie og venner.

Området: Huset ligger i dejlige Munkerup, med 300 meter til vandet og gå afstand til smukke Gilleleje golfbane. Huset er placeret midt i mellem Hornbæk og Gilleleje havn, og indkøbsmuligheder i Dronningmølle, som blot ligger 2 min væk i bil.

Huset: Huset er løbende blevet renoveret og holdt ved lige bla. nye vinduer og døre, et nyere køkken og pejseindsats. Det er helårsisoleret og har oliefyr. Huset fremstår lyst og indbydende indvendigt og med en flot pudset facade. Køkkenet er et lækkert Invita køkken, med åben forbindelse ind til spisestuen og stuen, og direkte udgang til terrassen og haven. Spisestuen og stuen er to store lyse rum med god plads, og stuen byder på en indbygget pejs. Endvidere 4 gode og lyse værelser med plads til dobbeltsenge og skabe. Derudover byder huset på 2 badeværelser.

Hele huset fremstår lyst og indbydende og klar til indflytning.

Huset er helårs isoleret, og kan derfor benyttes når på året som man ville ønske. Det er også muligt at ansøge om helårsbeboelse såfremt dette måtte ønskes.

Vi glæder os til at byde indenfor. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1