Om Unikbolig

2. Søg og spørg - og du vil finde

Det at søge efter et nyt hjem er kun en del af processen. Noget så vigtigt som ens drømmehjem skal ikke være et impulskøb.

Mens man går rundt og beslutter sig for, at det er tid til et nyt hjem, er det en god ide, at man er proaktiv. For når den dag kommer, hvor ens drømmebolig kommer på markedet er det vigtigt at du er klar til at slå til.

Så tag kontakt til din bank, så du er sikker på, at du har de penge, du har brug for. Hav en advokat klar til kunne løbe papirerne på ejendomme igennem. Alternativ kan du kontakte os og vi vil være behjælpelige med kontakt til gode banker og advokater.

Mens du søger efter drømmeboligen, kan vi hjælpe dig med at lave en vurdering af, hvad dit nuværende hjem vil kunne sælges for. Dette er en del af vores service og er fuldstændigt uforpligtende.

På den måde får vi også en fysisk fornemmelse af, hvad du stiller af krav og vilkår til din drømmebolig. Vi noterer alle vores kunders ønsker og behov ned i vores effektive kundekartotek. Vi holder altid løbende kontakt med dig for at høre, om du har skiftet retning i ønske og behov.

Lige så snart en af vores hjem passer til dit ønske, ringer vi dig op inden den kommer på nettet. På den måde er du altid et skridt foran.